Viktorija Bekam lansira novu kolekciju haljina

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 02 Jul 2011

Supruga Dejvida Bekama, Viktorija najavila je svoju novu ”ultra ženstvenu” kolekciju haljina koja će se u prodaji naći sledećeg proleća, preneli su danas mediji.

Inspiraciju za dizajn Bekamova je pronašla u tinejdž crtanom liku ”Emili Strejndž” (Emily the Strange). Nova kolekcija Viktorije Bekam zvaće se ”Viktorija”.

- To će biti haljine kakve sam ja uvek tražila. Savršene male letnje haljine, koje su zabavne, ženskaste, lake za oblačenje, a neke će vas voditi iz dana kroz noć – rekla je Bekamova u intervjuu za sajt WWD.

Bekamova je objasnila kako će se cene njene nove kolekcije kretati od 350 do 560 funti i da će biti veličina za razne tipove žena, a ne samo za one koje nose male brojeve

-Pravim ovu kolekciju za žene i devojke različitih mera. Takođe ova kolekcija će biti više udobna za dan. Haljine se mogu nositi sa ravnim parom cipela ili sa cipelama na štiklu i izgledaće sjajno – rekla je Bekamova.

Pored nove kolekcije, Viktorija će nastaviti sa svojom glavnom linijom, koju pokazuje dva puta godišnje na Fešn viku u Njujorku, kolekcijom teksasa, aksesoara, naočara i parfema.

Sa svojim mužem fudbalerom Dejvidom Bekamom plasirala je i kolekciju donjeg veša i parfem.

Reklame

Ostavite komentar