Voditeljke zaratile zbog Velje Ilića

Izvor: Kurir
Postavljeno 12 Jul 2011

Olja Bećković je preksinoć u „Utisku nedelje“ kao predlog za glasanje pustila snimak gostovanja Velje Ilića u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ Jelene Bačić-Alimpić.

I tu ne bi bilo ništa čudno da nije onako oštro kako ona ume prokomentarisala da bi taj tok-šou mogao i drugačije da se zove. A sama ga je prekrstila u „Dobro veče, prostakluče“, jasno aludirajući na razgovor svoje koleginice sa političarom iz Čačka, u kojem je on izjavio kako bi, za dobrobit Srbije, nagnao neku od evropskih političarki, a potom su zajedno tražili sinonime za upotrebljeni glagol, koji znači uterati.

Kad smo pozvali Olju i pitali je zašto je isprozivala koleginicu i pogrdno nazvala njenu emisiju koja se emituje na Pinku, odgovorila je da nije tako kao što zvuči:
- Taman posla! Iz svega može sve da se izvuče, a ja kažem: „Taman posla!“.

S druge strane, Jelena poručuje Bećkovićki da može mnogo da nauči od nje kad je u pitanju odabir gostiju.
- Rejting sve govori! Moju emisiju gleda dva miliona ljudi, a gosti govore najbolje što umeju. Mogu samo da kažem to da u večerašnjoj emisiji sledi novi šok, pa će sigurno i to završiti kao utisak. Ugostiću Milutina Mrkonjića i Vesnu Radusinović. Imaće i Olja uspešnu sezonu ako se bude oslanjala na emisiju „Dobro veče, Srbijo“ – poručila je Jelena.

Reklame

Ostavite komentar