Vranje: Iznenađenje na koncertu Jelene Karleuše

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 07 Jul 2011

Pop diva Jelena Karleuša prošle nedelje pred više od 2.500 ljudi održala je koncert u Vranju, a da i ovo veče dobro upamti potrudili su se njeni verni fanovi.

Nije tajna da Karleuša ima najvatreniju armiju fanova koja je uvek spremna da podrži, ali i iznenadi svoju miljenicu. A još jedna potvrda stigla je upravo na pomenutom koncertu.

Jelena je po dobro oprobanom receptu svojim hitovima poput pesama “Ludača”, “Još te volim”, “Manijak”, “Insomnija”, “Ko ti to baje” publiku u diskoteci “Alcantra” dovela do usijanja. A onda je počelo da varniči na sve strane. Bukvalno! I to u obliku srca.

Naime, jedni od vatrenijih Karleušinih fanova, Vladimir i Jessica, istinski su se potrudili da iznenade Jelenu, te su tako u dogovoru sa vlasnikom i osobljem diskoteke u toku dana u sredinu prostora postavili srce veličine pet metra koje je na pola nastupa počelo da varniči i gori. I sve to zbog ogromne ljubavi prema plavokosoj pevačici.

Publika je počela da vrišti i aplaudira, dok je Jelena iznenađena ovim gestom svojih fanova nekoliko puta oduševljeno zahvalila, da bi ubrzo prepoznala “krivce” u publici.

- Nije nam bilo teško da nedeljama u nazad pripremamo ovo iznenađenje, kao i da ceo taj dan provedemo u diskoteci kako bismo sve realizovali onako kako smo zamislili. Vredelo je, jer su nam Jelenin osmeh i reči koje nam je uputila pokazali koliko ume da ceni sve ono što njeni fanovi rade zbog nje. Zato je i najbolja! - kažu Vladimir i Jessica.

Srce u plamenu nije jedini poklon koji je te večeri Jelena dobila od svojih fanova. Vladimir i Jessica su joj posle nastupa uz obavezan buket poklonili unikatne cipele koje su po specijalnoj porudžbini napravljene u Italiji.

- Prelep koncert u Vranju…Hvala fanovima na prelepim poklonima i što su mi još jedno veče učinili bajkom…Volim vas – napisala je Jelena po povratku u Beograd očigledno pod utiskom da ima najbolje fanove na svetu.

Reklame

Ostavite komentar