Za Dinu Merlina plaćamo 300.000 evra

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 26 Jul 2011

Srdačan razgovor Borisa Tadića i Dine Merlina nije bio nimalo slučajan, kao što su neki to mogli da pomisle, već isplaniran u nameri da Tadić nagovori Merlina da konačno promeni svoje tvrde stavove u vezi s gostovanjem u Srbiji! 


- Prilikom njihovog susreta u Sarajevu, Tadić i Merlin su između ostalog popričali o uslovima muzičarevog eventualnog dolaska u Srbiju. Tada ga je Boris uputio na svog dobrog prijatelja, stručnjaka iz oblasti marketinga, koji bi bio voljan da preuzme organizaciju Merlinovog koncerta u „Areni“. Bosanski pevač je zatražio honorar od 300.000 evra, ali i ne samo to, već i procenat od prodatih ulaznica – priča za „Alo!“ izvor blizak bosanskoj pop zvezdi i dodaje da su pregovori zapeli upravo zbog finansijskog momenta.
- Honorar koji Merlin traži jeste ogroman, ali to je cena njegovog prvog posleratnog koncerta u Beogradu. Tadićevi prijatelji pokušavaju da izboksuju malo nižu cenu, ali za sada Dino ne želi da spušta svoju zaradu. Ipak, po svemu sudeći, sve ide u pravcu konačnog dogovora, na zadovoljstvo Merlinove publike u Srbiji – zaključuje naš izvor.

U Predsedništvu Srbije nam je rečeno da je Tadić pružio podršku Merlinu u vezi s predstojećim koncertom u Beogradu, ali da on nema nikakve veze sa organizacijom tog koncerta.
- Predsednik Tadić ne organizuje koncerte. Tokom njegovog susreta sa Merlinom u Sarajevu, predsednik je samo dao podršku Dinu, koji odavno planira da održi koncert u Beogradu. Predsednik je samo konstatovao da bi bilo lepo kada bi taj koncert bio održan, ali niti je povezivao Dina sa bilo kim u Beogradu, niti ima bilo kakve veze sa organizacijom ovog koncerta – rečeno je u Predsedništvu za „Alo!“.
I menadžer bosanskog pevača Asim Kraljić je potvrdio da će Dino do kraja godine zapevati u Beogradu, ali je demantovao da su u planu tri nastupa.
- Ma kakva tri koncerta, biće samo jedan do kraja godine. Ništa još nije ugovoreno, niti potpisano, ali priča o koncertu ima korene odavno. Mi se nadamo da će to biti „Beogradska arena“ i ne mogu vam otkriti s kim pregovaramo niti vam mogu otkriti tačan datum jer dogovor još nije postignut. Ono što mogu da vam kažem je da ćete biti veoma pozitivno iznenađeni, i to vrlo brzo – za „Alo!“ je izjavio Kraljić.
Bilo kako bilo, kantautor će profitirati od posete Beogradu. Tako je to kad je čovek „vojnik sreće“, kao što kaže stih jedne njegove pesme.

Reklame

1 komentar

  1. glupača said on 26/07/2011 at 12:03

    opet čoveku menjate ime. zove se DINO, ne DINA, i u skladu s njim genitiv treba da glasi DINA, ne DINU!

Ostavite komentar