Zašto “Frajle” ne žele u Grand produkciju !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 03 Jul 2011

Jelena, Nataša, Nevena i Marija nisu ni šmizle, ni mace, ni šećerleme, već članice najpoznatijeg ženskog benda u Srbiji – Frajle. Furaju svoj fazon i zbog toga su popularne. Svaki njihov nastup je mali šou, a po čemu se razlikuju od ostatka muzičke scene ?

- U maju 2009. godine desio se naš „sudbonosni” odlazak na Crnogorsko primorje, s ciljem da se dobro zezamo, zaradimo koju paru i za svoju dušu sviramo i pevamo. Tu smo dobile prve aplauze, zbog kojih smo ostale zajedno.

* Kako funkcioniše toliko dama na istom mestu?

- Nas četiri, totalno različite, činimo jedan frajlovski, bajkoviti svet. Mnogo smo bučne, glasno se smejemo, pričamo i ljudima možda izgledamo kao mali pokretni cirkus.

* Kabaretski fazon, kako je okarakterisana vaša muzika, malo je zastupljen u Srbiji.
- Spontano smo došle do svog muzičkog izraza. Volimo da se osećamo kao kod svoje kuće. Publika nam došla u goste! Sede u dnevnom boravku, pijuckaju piće.

* Za koje pare biste se pojavile na sceni „Granda”?
- Naša muzika i filozofija življenja razlikuju se od svega što je aktuelno. Da nam neko da sve pare ovog sveta da ih potrošimo na nešto što ne volimo, ne bismo to uradile. U muzici ne pravimo kompromise. Da smo htele da izvodimo drugu vrstu muzike, to bismo i uradile – kažu one za Kurir.

Reklame

Ostavite komentar