Zašto Rada Manojlović gubi pesme !?

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 28 Jul 2011

Posle Severinine hit pesme “Brad Pitt” koja je pisana za Radu Manojlović još jedna numera je zbog Popovićevog stopiranja i odlaganja pevačicinog albuma završila u ruke druge pevačice.

Naime, iako je pesma “Skini Me”, Damira Handanovića, pisana za Radin novi album, zbog neočekivane situacije završila je kod Ivane Šašić i u momentu kada se pesma zavrtela po diskotekama, na sajtu Youtube se misteriozno pojavila i Radina verzija iste. Doduše, u demo varijanti.

Ovo nije prvi put da dođe do “zamene” pesama između dve pevačice jer je Radina prva pesma “Nikada Više” zapravo pisana za Ivanu.

- Godine 2007. počela sam da pripremam drugi album, a prva pesma koju sam preslušala bila je Brajina “Nikada više”. Međutim, kako je nisam osetila kao veliki hit (krivi su hormoni), od nje sam odustala. Na moju žalost ili na Radinu sreću, činjenica je da je upravo pomenuta pesma proslavila Popovićevu pulenku – kaže Ivana za Opera-17.com, a zatim nastavlja priču o pesmi “Skini Me” i sumnjama o tome kako je Radina verzija završila na sajtu Youtube.

-  Pesma “Skini me” rađena je za Radu, dotična ju je čak i snimila, ali spletom okolnosti u koje ne želim da ulazim, završila je kod mene i za kratko vreme postala veliki hit. Nisam ni sujetna ni ljubomorna, pogotovo ne na Radu, čiji je brat Neša moj dugogodišnji prijatelj. Jednostvano, neke stvari, u ovom slučaju pesme, prosto nam nisu suđene i obrnuto. Kako je Radi otišla pesma “Nikada više”, tako je meni došla “Skini me”. Svakom svoje… Međutim, pitam se kako  je Radin demo-snimak pesme “Skini me” dospeo na Youtube. Ne želim da verujem da ga je ona pustila, videvši kakav sam uspeh sa njom postigla - kaže Šašićeva.

Reklame

Ostavite komentar