Zoran Kesić leti sa TV Prve

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 06 Jul 2011

Usled priliva voditelja na Televiziju „Prva“, za neke zaposlene u ovoj kući neće više biti mesta, a među njima će se, kako „Alo!“ saznaje, naći i Zoran Kesić! Prema našim saznanjima, njegova emisija „Fajront republika“ neće se emitovati u novoj programskoj šemi zbog izuzetno niske gledanosti.

- Pred letnju pauzu, urednici zabavnog programa Televizije „Prva“ na čelu sa direktorom Dejanom Jocićem doneli su oduku da se „Fajront republika“ autora Zorana Kesića od septembra ne nađe na programskoj šemi Televizije „Prva“. Jedini razlog ovakve odluke rukovodstva „Prve srpske televizije“ jeste nizak rejting Kesićeve emisije – za „Alo!“ otkriva izvor blizak autorskom timu emisije „Fajront republika“.
Televizija „Prva“ je istakla samo da je Zoran Kesić na letnjoj pauzi, te da će se sve znati od septembra, a definitivno ukidanje „Fajront republike“ s njihovog programa nisu želeli ni da potvrde, ali ni da demantuju.
- Emisija „Fajront republika“ je na letnjoj pauzi, kao i mnoge druge. Ekipa ove emisije se tako i oprostila od publike, rekavši da odlaze na odmor. Što se tiče nove programske šeme na Televiziji „Prva“, priprema se veliki broj emisija, ali to svakako nećemo otkriti – rečeno je za „Alo!“ iz službe za odnose sa javnošću Televizije „Prva“, dok je Zoran Kesić u potpunosti negirao informaciju da se njegova emisija neće naći u septembru na programu:

- To je greška. Imate informaciju koju ja nemam. Poslednje nedelje juna svake godine odjavljujemo emisiju i idemo na raspust, jer je kraj sezone, i u septembru se vraćamo. Što se tiče te priče oko rejtinga, mene to nikada nije interesovalo. Ja ne pratim rejtinge i to me ne zanima. Mada, koliko znam, gledanost je dobra – izjavio je za „Alo!“ Zoran Kesić.
Na zvaničnom sajtu TV „Prve“ istaknuto je da je emisija „Fajront republika“ trenutno na letnjoj pauzi.

Reklame

1 komentar

  1. HAPPY said on 30/07/2011 at 09:39

    Ovakvog tarzana netreba pustati nigde,da izvine tarzan na poredjenju sa njim,kune gledaoce da je moja televizija ja bi mu i ruke inoge polomio :D

Ostavite komentar