Zorica Brunclik napravila skandal u sudnici

Izvor: Press online
Postavljeno 08 Jul 2011

Folk pevačica Zorica Brunclik doživela je neprijatnost kada je juče u pratnji svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša došla na saslušanje u Palatu pravde povodom optužnice Miloša Bojanića da mu je u rijalitiju „Farma” povredila ugled i čast.

Tom prilikom organi vlasti koji obezbeđuju zgradu suda pokušali su da je spreče da uđe jer je prema njihovom mišljenju bila neprimereno obučena, u bermudama! Pevačica je zbog toga u sudu napravila pravi incident.

- Na vratima su mi rekli da sam nepristojno obučena i pokušali su da me vrate kući. Tada sam napravila skandal i onda me je policajac S. Popović poslao kod šefa koji me je pogledao od glave do pete. Tražila sam mu da mi pokaže pravilnik po kome sam nepristojno obučena, a on mi je rekao da piše da se u sud ne može ući u bermudama. Tada sam ga upitala koji deo tog pravilnika ja nisam ispoštovala, kada na sebi imam pantalone do članka – upitala je još uvek besna pevačica i nastavila.

- Niko mi za mojih 55 godina nije rekao da sam nepristojno obučena. Pitam se da li će neko da se napali na moje čukljeve. Ja sam danas doživela šikaniranje samo zato što sam Zorica Brunclik, a to što se drugim ženama u sudu vide cele noge u kratkim haljinicama je posebna priča! Ali njih niko nije vratio – istakla je Brunclikova.

Reklame

3 komentara

  1. SvetlanaP said on 09/07/2011 at 07:25

    A Ana Nikolic je bila pristojno odevena u sorcu?

  2. Dvostruki aršini said on 09/07/2011 at 14:28

    Kakvo nam je pravosuđe – takvo je i poštovanje prema istom …

  3. zaza said on 02/08/2011 at 21:40

    Strasno da se pantalone ispod kolena zovu bermude …alo bre gde mi odosmo. Kome to smeta sto je neko uspeo u zivotu i stekao ime.

Ostavite komentar