Bobi Braun i Pamela Anderson u britanskom Velikom bratu

Izvor: tracara.com
Postavljeno 17 Aug 2011

Selebriti izdanje britanskog Velikog brata premijerno će biti emitovano večeras, a jedan od prvih ukućana biće Bobi Braun, bivši muž pevačice Vitni Hjuston, prenosi portal tracara.com.

Njegovi protivnici u trci za glavnu nagradu biće bivša žena Dejvida Haselhofa, Pamela Bač kao i kontroverzna američka starleta, Tara Rid. Plavuša bujnog poprsja, Pamela Anderson, takođe će ući u kuću ali na samo pet dana! Ona već ima iskustva sa Velikim bratom, s obzirom da je učestvovala u australijskoj ali i indijskoj verziji ovog rijaliti programa.

Pored njih, u kući će boraviti i britanska glumica Ejmi Čajlds kao i grupa Jedwards, koja je ove godine predstavljala Irsku na Eurosongu. Pretpostavlja se da će upravo simpatični momci iz ove grupe biti zaslužni za zabavu – pored ugovora koji su potpisali, vrednog milion funti, blizanci su obećali da će svakog dana u kući imati novi kostim!

U kuću je trebalo da uđe i problematični američki glumac Čarli Šin i to za cifru od 6 miliona funti, ali je on od toga odustao.

Reklame

Ostavite komentar