Dara Bubamara: Bacila sam u senku Natašu Bekvalac i Jelenu Karleušu

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 04 Aug 2011

Dara Bubamara nastupila je posle deset godina pred beogradskom publikom i to u klubu “Time out “na Adi Ciganliji. Dara je uspela da proda tri hiljade karata, mnogo više nego što sam klub može da primi ljudi.

“Nikad nisam osetila takvo ushićenje, kao na nastupu u Beogradu, verovatno jer tolike godine nisam pevala na domaćem terenu. Puna sam utisaka. Poziv je usledio posle ultra hita “Galama”, a i ljudi su me se uželeli, u tom klubu sam napravila haos pa sam bacila u senku na koleginice koje su tu pre mene nastupale, Jelenu Karleušu i Natašu Bekvalac. Sad odjednom samo pristižu pozivu, ali otom potom, sad počinjem polako da razmišljam o nekom većem prostoru za pravi solistički koncert. Nadam se da ću to uspeti da realizujem za godinu dana” – rekla je Dara i dodala:

“Nekada je bilo 30 pevača koji su super radili i bili ultrapopularni, a sada je sve spalo na nas četvoro. Najbolji pevači, koji traju godinama, uvek su aktuelni i imaju posla su Aca Lukas, Aco Pejović, Dragana Mirković i ja! Nije da se hvalim, ali ja pevam već punih 18 godina, dosta ulažem u sebe, svoj imidž, spotove zato i jesam u vrhu. Verovatno to ima veze i sa hitovima. Rade radnici, ko zna da napravi štimung, ko zna da otpeva tuđe i svoje pesme i ko peva dva sata bez pauze. E, zato za mene nema krize, dok druge kolege kukaju na sva zvona” – zaključuje pevačica.

Reklame

Ostavite komentar