Detalji o venčanju Kim Kardašian

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 18 Aug 2011

Venčanje rijaliti zvezde Kim Kardašijan, koje će se održati ove subote, iskače iz svih američkih tabloida koji su se raspisali o dekoracijama, gostima, torti, cipelama i ostalim detaljima pomno planiranog događaja.

Kao što i priliči zvezdi rijalitija, svi sve znaju o njenom venčanju. Tako je otkriveno da Kim za veliki dan ima pripremljena četiri para štikli Kristijana Lobutina, prenosi Tportal.

Sve zvanice imaju dres kod i moraće da obuku crno-bele kombinacije, a na listi gostiju naćiće se: Keti Li Giford, Dženifer Lopez, Rajan Sikrist, Venus i Serena Vilijams, Nikol Riči, LaLa Vazkez, Kiara, Demi Lovato, Džastin Biber i Viktorija Bekam.

Svi gosti biće prevezeni u belim automobilima marke Rols Rojs iz “For sizonsa” do privatne rezidencije u Montecitu.

Gostima će na raspolaganju biti 720 boca najfinijeg pića, šardonea, rozea, merlota. Prostor će biti dekorisan belim južnoafričkim ružama. A gosti će uživati u torti vrednoj 10.000 evra.

Kim će za svoje venčanje kosu malo potamniti, a ide i na konsultacije i probe kako bi odabrala idealnu nijansu laka za nokte.
Izvori kažu da je Kim jako smirena mlada, ali da na trenutke pokazuje preterane količine uzbuđenja. Razlog tome je verovatno i upozorenje osiguranja da zbog veličine prostora i sigurnosti mora broj gostiju da smanji za pedeset.

Zanimljivo je i da će mladenci na medeni mesec otputovati tek 2012. godine zbog, kako Kim kaže, njenog prenatrpanog poslovnog rasporeda.

Reklame

Ostavite komentar