Ekskluzivna fotografija: Nataša i Ćazim na jahti

Izvor: Press online
Postavljeno 31 Aug 2011

Slika govori više od reči – pop pevačica Nataša Bekvalac (31) i albanski biznismen Ćazim Osmani Feliks (51) više ne moraju da kriju svoju vezu jer ih je paparaco našeg lista uslikao na njegovoj luksuznoj jahti u Poreču!

Novopečeni par je pre nekoliko dana izašao na palubu oko 11 sati ujutru da popije prvu jutarnju kafu, što je objektiv našeg fotoreportera zabeležio.

Početak romanse između naše pop pevačice i vođe klana Osmani podigla je pompu u svim medijima u regionu naročito u Srbiji i Albaniji, a svaki javni korak Nataše i Ćazima mnogi paparaci trude se da uslikaju. To je za rukom pošlo jedino našem fotografu koji ih je snimio dok su uživali na „Megalodonu”, u delu koji je bio okrenut pešačkoj zoni. Oni su uz prve zrake sunca pričali i smejali se, a posle prve kafe doručkovali u društvu Natašine prijateljice.

Reklame

1 komentar

  1. Vojislav Gligorijevic said on 01/09/2011 at 20:11

    Šta ste navalili na tu Natašu, ona je slobodna žena i može da radi ono što njoj odgovara., da nije to, onda bi je napadali da je u depresiji posle razvoda.Našem narodu ništa ne odgovara, posebno pojedincima koji gledaju u tuđe dvorište, a ne vide ispred nosa svoje.Zgodna ženska pa šta.

Ostavite komentar