Era Ojdanić i dalje “šacuje” cure

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 13 Aug 2011

Nedavno održani izbor za mis leta na Zlatiboru bio je idealan povod da folk zvezda Era Ojdanič, čija je supruga Ljupka preminula pre nepune dve godine, skokne do te planine i ošacuje sve učesnice takmičenja.

Naime, u četvrtak, 11. avgusta, u Densing baru hotela “Palisad“ na Zlatiboru, gostima se predstavilo 18 devojaka koje su se te noći nadmetale za prestižnu titulu mis zlatiborskog leta.
Tom prilikom, poznati folker bio je u sastavu desetočlanog žirija koji je sedeo za stolom nadomak piste kojom su šetale takmičarke.
“I smeđe i riđe, starije i mlađe, ni sam ne znam šta me ovo snađe…“ – stihovi su Erine pesme koju je sigurno pevušio u sebi dok su oko njega defilovale mlade devojke dugih nogu i lepih lica, trudeći se da ostave što bolji utisak na žiri.
Kao i uvek, Era nije umeo da sakrije oduševljenje i ushićenje dok su ispred njega koračale zanosne devojke u izazovnim bikinijima. Ipak, godine čine svoje, pa je Ojdanić morao da se lati i očnog pomagala i na stavi naočare, da mu ne bi slučajno promakao neki detalj na mladim telima.
Zurio je, merkao, većao i dao svoj glas, pobednica je izabrana, a onda su svi nazdravljali i slavili, u čemu je, pretpostavljamo, Era posebno uživao jer je poznat kao veliki veseljak, pogotovo kada se nađe u ovakvom ženskom društvu.
Možda Era još nije majstor da napravi bure, ali svakako i dalje zna da bira najlepše cure…

Reklame

Ostavite komentar