Eto ti sad: Tajči odložila turneju

Izvor: index.hr
Postavljeno 25 Aug 2011

Turneja “Ludujemo s dušom” legendarne Tatjane Cameron Tajči odlaže  se za proleće 2012. godine. Razlog takvoj odluci su dodatni pregovori sa marketinškim partnerima, stoji na službenoj stranici pevačice.

“Žao mi je zbog pomeranja termina turneje, ali publici dugujem pošteni povratak nakon dvadeset godina. Zato smo se odlučili na ovaj potez”, izjavila je Tajči i dodala:

“Interes publike, mojih nekadašnjih fanova, a i velikog dela jedne cele nove generacije koja me iznenadila time što znaju i vole moje hit pesme, dodatna mi je motivacija da ne posustanem u želji da na ovoj planiranoj turneji pružim vrhunski muzičko-scenski šou. S obzirom na ekonomsku situaciju u državi, želela sam da cena ulaznice bude pristupačna za sve one koji ponovno žele čuti pesme poput ‘Hajde da ludujemo’, ‘Moj mali je opasan’ ili ‘Bube u glavi’. Zbog jako velikog budžeta cele turneje, to u ovom trenutku ne bi bilo moguće, zato smo odlučili pričekati i pomaknuti turneju za proleće”.

Do koncerata pevačica planira u eter pustiti nekoliko novih pesama, ali i starih hitova u novom ruhu, koje će snimiti s ekipom vrhunskih američkih i hrvatskih muzičara s kojima trenutno sarađuje. Sve će to biti uvertira u turneju “Ludujemo s dušom”, a novi datumi biće uskoro objavljeni.

Reklame

Ostavite komentar