Goga Sekulić: Laž je da sam se potukla

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 05 Aug 2011

Pevačica Goga Sekulić jedan je od aktera priče da je u Budvi došlo do fizičkog incidenta većih razmera, te da je zbog toga morala da reaguje i crnogorska policija.

Međutim, pevačica ekskluzivno za Opera-17.com oštro demantuje priče da se u Budvi potukla sa ćerkom glumca Branka Đurića, Ivanom, i  kaže da pomenute čak ni ne poznaje.

- Šokirana sam! Ne mogu da verujem da me po ko zna koji put pominju u negativnom kontekstu i to opet u izmišljenoj priči! Strašno je to što niko ne želi da napiše da sam u Haciendi u Vodicama imala dve hiljade fanova na nastupu, a izmišljene priče poput ove naprave pravi bum. Ja sam u Budvu stigla tog jutra i uz dužno poštovanje, ja čak ni ne znam ko je pomenuti glumac, kao što ne poznajem ni njegovu ćerku. Moj moblini telefon je stalno dostupan i svako ko je želeo, mogao je da proveri pomenutu priču pre objavljivanja - počinje priču Goga Sekulić ekskluzivno za Opera-17.com, a zatim dodaje:

- Ja sam prihvatila nadimak mafijašica kao šalu, ali mi zaista smeta što me stalno etiketiraju i uvlače u takve priče koje nemaju veze sa realnošću. Smešno mi je to što meni mogu da nakače šta požele, jer znaju da sam dobar čovek, a zataškavaju se priče kad neke moje kolege i koleginice padaju mrtvi pijani i nadrogirani na nastupima da mora da ih pridržava obezbeđenje. Da ne bude zabune, ne mislim na priče koje su nedavno objavljene, već na stvari koje svi znaju, a niko ne piše o tome - završava priču vidno potresena Goga.

Reklame

Ostavite komentar