Goran Marković: Rambo bi gaće skinuo za pare

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 22 Aug 2011

Izjava „svjetskog megacara“ Ramba Amadeusa da je Željka Mitrovića nazvao „ku*vom“ jer je bio pod stresom koji su izazvali idejni tvorci emisije „Nemoguća misija“, čije je emitovanje navodno zabranio, navele su reditelja ove skrivene kamere Gorana Markovića da otkrije pozadinu i punu istinu dešavanja u studiju tokom snimanja emisije.

- ‚Nemoguća misija‘ je bila nameštena Dadu Topiću, koji je dao dozvolu za emitovanje i prihvatio je kao šaljivu situaciju u koju smo ga doveli, za razliku od gospodina Pušića. Sada vidim da gospodin Pušić tvrdi da reči koje je izgovorio nisu njegov stav, a ni mišljenje. Veoma sam razočaran što je naglo promenio i stav i mišljenje, jer sam ga cenio kao čoveka koji upravo sve to ima. Gospodin Pušić sada pokušava da uveri javnost kako gubi razum zbog ‚Nemoguće misije‘ ne bi li na foru od ‚Pinka‘ uzeo dodatni novac zbog nenastupanja na zaječarskoj ‚Gitarijadi‘ jer, navodno, ima osnova da nas tuži – otkriva Marković, koji iznosi nove informacije o tome kako je Rambo Amadeus i pre snimanja „Nemoguće misije“ iznosio uvredljive reči o Željku Mitroviću.
- Antonije Pušić zaboravlja da je i pre uključenja gledalaca počeo da optužuje ‚Pink‘ da je kriv za, kako sam kaže, ‚zaglupljivanje 20 uzastopnih generacija‘. Takođe, želim da istaknem da je ime Željka Mitrovića, za koje se Rambo u nastavku „zakačio“, prvi spomenuo Dado Topić, a ne mi. Tada je gospodin Pušić imao izjavu za Mitrovića: ‚Taj čovek je ološ nad ološima. Majku bi rođenu prodao za dinar‘ – izjavio je scenarista i reditelj emisije „Nemoguća misija“ za „Alo!“, koji tvrdi da je nakon svega ipak želeo da organizatorima zaječarske „Gitarijade“ nadoknadi gubitak od 150.000 dinara kojima su isplatili alternativnog muzičara Ramba Amadeusa, a koji, kako je naveo, nije nastupio na ovoj manifestaciji zbog nevoljnog učešća u „Pinkovoj“ skrivenoj kameri.
- Gospodin Pušić se čak nije udostojio ni da pozove i da mi kaže sve što je želeo, a ja sam se obratio njegovom advokatu sa predlogom da ga obeštetim i da organizatorima dam 150.000 dinara kojih su mu platili za neodržan koncert. Međutim, on nije pristao – verovatno mu je to bilo malo. Hteo je još! Nakon ovoga nameće mi se zaključak da je, pričajući o Mitroviću, zapravo pričao o sebi i da je on taj koji bi, što bi naš narod rekao, gaće skinuo za pare. Ja se sada pitam za šta je tu kriva ‚Nemoguća misija‘ i kakve veze je sa nama imala zaječarska ‚Gitarijada‘, pa da se on izgovara na navodno maltretiranje koje je preživeo u našoj emisiji. Takođe, moram da naglasim da je on sa snimanja otišao potpuno smiren. U redu, nije mu bilo pravo posle svega što je izgovorio, ali ni najmanje nije bio potresen, jer smo vodili računa, čak smo i Hitnu pomoć pozvali u slučaju da nekome od učesnika slučajno ne bude dobro – tvrdi Goran Marković za naš list.

U želji da čujemo njegov komentar, pozvali smo Ramba Amadeusa, koji je celu situaciju kratko prokomentarisao:
- Istražni sudija se sada bavi ovim slučajem, pa ne mogu da polemišem – rekao je Pušić.

Reklame

Ostavite komentar