JK: Sve je spremno za žurku

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 16 Aug 2011

Jelena Karleuša slavi 33. rođendan u sredu uveče. Iako se spekulisalo da će proslava biti odložena njen PR Zorana Birtašević kaže da ne postoji ni jedan razlog da bi se pomerila.

- Žurke će naravon biti, ne postoji ne jedna razlog da bi se ona odložila – rekao je za Novosti online, Zoran Birtašević. – O detaljima proslave ne želimo da govorimo unapred, već ćemo to ostaviti za dan posle kada će svi imati prilike da vide kako je Jelena Karleuša sve organizovala.

Inače, mediji su spekulisali o tome da bi žurka mogla biti odložena jer je slavljenica smela sa uma da joj za tu priliku treba posebna toaleta. Prema obaveštenim izvorima JK je odmah krenula put Pariza kako bi odabrala ekskluzivnu odevnu kombinaciju za spektakularno veče.

Rođendanska proslava biće održana u sredu uveče u restoranu na Senjaku i cela zabava će koštati preko 20.000 evra, a među zvanicama će se, osim rodbine i prijatelja van sveta šou-biznisa, naći i mnoge Jelenine kolege i koleginice, političari i nekolicina istaknutih domaćih boraca za gej prava.

Reklame

Ostavite komentar