Karla Bruni najbolje obučena žena na svetu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 05 Aug 2011

Tradicionalna anketa modnog magazina „Veniti fer“ kaže da je Karla Bruni, supruga predsednika Francuske Nikole Sarkozija, najbolje obučena žena na svetu.             

Vojvotkinja od Kembridža, princeza Kejt, proglašena je za jednu od najbolje obučenih žena na svetu u tradicionalnoj anketi modnog magazina „Veniti fer“.
Za najbolje odevenu ženu izabrana je supruga francuskog predsednika Nikole Sarkozija, bivša manekenka Karla Bruni, na drugoj poziciji je princeza Moza iz Katara, a na trećem – upravo princeza Kejt.
Supruga princa Vilijama uspela je da zadivi modne urednike svojim odevnim kombinacijama koje je nosila tokom nedavne turneje po Americi i Kanadi, iako je poznato da Kejt svoju odeću uglavnom bira da kupuje u velikim trgovinskim lancima namenjenim prvenstveno kupcima srednje klase, prenosi Blic.

- Kejt je uspela da opčini ceo svet svojim uspešnim kombinovanjem visoke mode i skupih odevnih komada s modom za svaki dan i za svačiji džep, stoji u objašnjenju uredništva, koje je naročito pohvalilo njenu venčanicu, dizajniranu u modnoj kući „Aleksandar Mekvin“.

Inače, ovo je prvi put da se Kejt našla na prestižnoj listi „Veniti fera“, dok su je Britanci već proglasili za novu modnu ikonu i naslednicu ledi Di, koja je bila poznata kao jedna od najbolje obučenih žena sveta i često je sarađivala s prestižnim modnim kućama.
Zanimljivo je da se na listi našla još jedna novopečena princeza, i to Šarlin od Monaka, koja se nedavno udala za princa Alberta.

Reklame

Ostavite komentar