Karleuša ipak u politici

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 16 Aug 2011

Jelena Karleuša će se na narednim parlamentarnim izborima, planiranim za proleće 2012. godine, kandidovati za poslanika u Skupštini Srbije.           

Kako Kurir prenosi, Jeleni je muka od aktuelne situacije u zemlji i želi da, koliko je to u njenoj moći, nešto promeni, ali još nije odlučila na kojoj će se stranačkoj listi pojaviti.

- Više opcija je u igri. Poznato je da je bliska s liderom SPS Ivicom Dačićem, a s druge strane tu je LDP Čede Jovanovića, kojeg već godinama javno podržava. Ali, ne treba iz priče isključiti ni Nenada Čanka. Ali, o tome će Jelena konačno odlučiti na jesen, rekla je dobra prijateljica buduće političke dive.

Jelena je potvrdila ovu informaciju.

- Tačno je, kandidovaću se, ali još nisam odlučila na čijoj stranačkoj listi ću biti. Smatram da bi svi trebalo da imamo svoj politički stav! Sami biramo svoj put i oblikujemo budućnost svojoj deci, i nadam se da ćemo mi, za razliku od nekih prošlih generacija koje su izabrale rat i bedu, povesti svoje naslednike u svetliju budućnost, kaže JK.

- Sve dok smo nezainteresovani, bićemo sirotinja kojoj su drugi krivi, a moć je u našim rukama. Nisam političar, ali ni idiot, i osećam potrebu da iznesem svoj zdrav stav. Od ulaska u parlament neću hraniti decu i više je nego jasno da su mi pobude isključivo ljudske, zaključila je buduća poslanica.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 17/08/2011 at 08:51

    Gde ce kokos nego u kokosinjac! Diva? Ha, ha,ha! Sve ce kada ne zna da peva! E jadni smo ti mi sa svima njima a posebno njom! Ona misli da je za politicara potrebna samo “duga jezicina”!? I jos mnogo toga bih napisala….. ali cemu?

Ostavite komentar