Kućni porno snimak je “kriv” za slavu Kim Kardašijan

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 21 Aug 2011

Američka TV zvezda Kim Kardašijan, koja se juče udala za košarkaša Krisa Hamfrisa, slavu duguje kućnom porniću snimljenom sa tadašnjim dečkom Rejom Džejem.

Tako barem misli sam Rej, reper koji se sa atraktivnom crnkom zabavljao pre pet godina. Par je tada snimio i svoj kućni video, koji je obišao planetu a potpuno anonimnu lepoticu učinio svetskom zvezdom.

Naime, svega osam meseci nakon što je pornić procurio u javnost, Kim je sa svojom porodicom počela snimanje rijalitija „U korak sa Kardašijanima“, koji im je doneo ogromnu zaradu i status najvećih TV zvezda.

Ljubomorni Rej Džej smatra da se ništa od toga ne bi desilo da nije njega, pa je tako početkom ove godine izjavio kako je on „stvorio“ Kim Kardašijan, a nije mogao da se udrži ni na dan njenog venčanja. Mediji prenose da je reper, inače brat pevačice Brendi i bratanac Snup Doga, poslao poruku bivšoj devojci da bi je podsetio kako sve duguje njemu.

„Kad pomislim da zapravo meni možeš da zahvališ za sve ovo,“ napisao je Rej. Nije poznato kako je mlada reagovala na ovu provokaciju.

Reklame

Ostavite komentar