Kurir otkriva: Da li je na pomolu skandal sa Oljom Karleušom !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 18 Aug 2011

Samo dan pošto je privatni video-snimak Olje Crnogorac na kome se vidi kako izvodi striptiz, posle šest godina, ponovo napravio ludilo na internetu, krenuli su i negativni komentari. Među više od pola miliona ljudi koji su odgledali ovaj video-klip našla se i gomila onih „preciznih“, koji su na raznim forumima primetili da se u 59. sekundi snimka na staklenom stolu vide dve paralelne tanke bele linije, i odmah se uhvatili za kokain. Dakle, neki su očigledno više pažnje obratili na to čega ima na stolu nego na zgodnu Olju.

Poznata je kao devojka koja vodi zdrav život, koja se bavi sportom, čak i ne pije i ne puši, tako da su asocijacije na kokain šuplje i zlonamerne.

Olja je juče na Tviteru, najverovatnije podstaknuta tim lošim komentarima, objavila: „Pravim sarmu+pitu s višnjama“. Možda je na tom stolu bio prah šećer koji se koristi za pitu. Možda je soda bikarbona, morska jodirana so, belo brašno tipa 500…
Zvali smo juče Olju. Nije odgovarala na telefonske pozive. Oglasila se ipak na Fejsbuku juče u 13.18 sati:

- Ničeg u životu se ne stidim, jer nemam čega… Volim da se šalim sa svojim drugaricama i, ako hoću, i gola ću šetati svojim stanom! Ako sam ovakva i onakva, molim vas, okrenite glavu i ne dajte mi više medijskog prostora, ne tražim ga… Imate toliko svetica koje vape za naslovnim stranama. Pišite i mislite šta god želite, ja se neću pravdati.

P. S. Čuvajte svoje mobilne telefone.
Olja svoj nije čuvala.

Reklame

2 komentara

  1. SvetlanaP said on 19/08/2011 at 07:07

    Jos samo da smo mi ovce kavima nas ona smatra!Sve smo naivni, pa nam je neko “ukrao” telefon! Ha, ha, ha!
    Pa ovo je njena zivotna uloga! 

  2. mladen said on 15/09/2011 at 08:04

    Valjda Crnogorac ne Karleuša

Ostavite komentar