Maja Mandžuka u vezi sa Filipom Živojinovićem

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 15 Aug 2011

Lepa glumica “na privremenom radu u Americi” pre pola godine je prekinula 11-godišnju vezu s biznismenom Denisom Damjanovićem i po svemu sudeći, uplovila u novu…

Maja Mandžuka i Filip Živojinović

Trač ili istina ?

Njihov prvi javni izlazak bio je na koncertu Zdravka Čolića na beogradskom Ušću, a društvo im je pravila zajednička drugarica manekenka Ivana Kukrić. Ubrzo su zatim Maja i Filip počeli da izlaze zajedno na jedan beogradski splav gde već nekoliko sedmica zaredom više ne kriju svoje emocije.

Ni jedno ni drugo nisu imali komentar, mada je maja uz to još dodala i da je novinari pozovu “za desetak dana, pa će tada imati više informacija!?”

- Otkako sam prekinula višegodišnju romansu, ne žalim ni za čim, niti me hvata melanholija. Vedra sam osoba, otvorena za nova i lepa iznenađenja, izabranik mog srca treba da bude dostojanstven, pošten, šarmantan, duhovit, nesebičan…da me proceni i poštuje – izjavila je Mandžuka, ali nije tada pričala o svom poznanstvu s Filipom započetom u Americi.

- Fizički izgled mi nije na prvom mestu, ali mora da ima odreženu energiju, volim kada je mangup u pozitivnom smislu te reči, da bude posebna i drugačija – rekao je Filip koji je nakon raskida veze s manekenkom Sofijom Milošević o njoj sačuvao lepo mišljenje.

- Ostali smo prijatelji, kvalitetna je devojka s kojom se čujem telefonom, naporno radi u Americi, želim joj sve najbolje. Daljina je bila jedan od razloga raskida, od srca joj želim da bude srećna, u meni će uvek imati prijatelja, kao i ja u njoj – istakao je mladi biznismen tada, iako nije pojasnio kako će s Majom uskladiti “ljubav na daljinu” budući da i ona živi u Americi..

Reklame

Ostavite komentar