Marijana Čvrljak: Prvo razvod pa onda udaja

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 01 Aug 2011

Marijana Čvrljak rekla je da je u celu ljubavnu zavrzlamu u “Velikom bratu” ušla potpuno nespremna, da jeste zaljubljena ali da ne planira da se uda za Nemeša.

- Nemeš i ja smo ponovno zajedno, ali morate da razumete da se nalazim u izuzetno osetljivoj situaciji i trenutno mi je na prvom mestu dvogodišnja ćerka Korina. Nije tačno da sam otišla u Beograd, i to me može oštetiti pri razvodu jer može da stvori pogrešnu sliku o meni kao majci. Ne odvajam se od Korine i u svakom trenutku njen otac može biti u kontaktu s njom. Ćerka mi je sve na svetu i ne mogu da zamislim život bez nje, rekla je Marijana a prenosi 24 sata.hr.

Iako se ovih dana nagađalo kako je Marijana u Beogradu kod Nikole Nemeševića, ona je još u Kninu kod svojih roditelja. Svaki slobodan trenutak otkako je pobedila u rijalitiju, Marijana provodi s Korinom. U subotu su ona i devojčica razgledale izloge lokalnih prodavnica. Uživale su zajedno, a Marijana je devojčici nasmejano odgovarala na mnoga znatiželjna pitanja. Iako nije želela da razgovara o privatnom životu, ponovila je da se iskreno zaljubila u pet godina mlađeg pevača.

Ona ne želi da planira predaleko u budućnost kako ne bi izgubila ponovno stečeno poverenje u Nemeša.

- Kakva udaja, pa još uvek moram da se razvedem od supruga Ivana, kroz smeh je rekla Marijana.

Ona se požalila da se još uvek nije navikla na medijsku pažnju.

- Nažalost, nespremna sam se našla u ovome. Napadaju me sa svih strana i teško mi je da otkrijem čije su prave namere, rekla je Marijana.

I dok je ona u Kninu, Nemeš je iz Beograda, gde živi poslednje četiri godine, otišao u rodni Požarevac. Pevač gotovo svaki vikend odlazi kod roditelja kako bi proveli vreme zajedno.

Reklame

Ostavite komentar