Može se i bez Pinka: “Jagodići” na RTS-u

Izvor: Red Baron
Postavljeno 04 Aug 2011

Pre nepune dve godine smo imali priliku da na televiziji Pink gledamo domaću seriju “Sva ta ravnica”. Još tada nam je Dejan Lutkić,  producent ove serije, obećao da ćemo gledati njen nastavak. Međutim, zbog određenih nesuglasica došlo je do prekida saradnje sa Pinkom i snimanje/prikazivanje serije je odloženo do daljnjeg.

jagodići - domaća serija na RTS-u

 

Prepoznajući pravu priliku ljudi sa RTS-a su ponudili saradnju i mnogo bolje uslove za nastavak snimanja. Serija je dobila i drugi naziv pa će se sada prikazivati pod imenom “Jagodići”.

Prezadovoljan saradnjom sa RTS-om Dejan Lutkić najavljuje početak prikazivanja serije za prvu polovinu 2012. godine i dodaje:

- Serija se sada radi u saradnji sa RTS-om i mislim da je to jako dobro za nju jer će ovom saradnjom dobiti i neku novu dimenziju. Radujem se tome i verujem da ćemo zajedno sa nacionalnom televizijom i mi ostvariti mnogo bolji rezultat. Ovim potezom napravili smo samo korak dalje, jer je drugi deo koji trenutno snimamo zahtevniji, scenario je mnogo bolji, sve je podignuto na viši nivo. Ova serija prosto pripada javnom servisu, po svom senzibilitetu, temi, sadržaju, a i programskoj šemi RTS-a.

Ne želeći da “pljuje” po TV Pink i Željku Mitroviću, Lutkić je samo razočarano napomenuo da od prekida saradnje sa njima nije bio gost ni u jednoj emisiji ružičaste televizije. Poražavajuće, zar ne.

Mi se samo pitamo ne radi li se o već dobro poznatom šablonu “zabrane pojavljivanja na televiziji Pink”. Misli li Željko Mitrović da osionim i bahatim ponašanjem prema javnosti može da izmeni realnost ? Samo da mu se to ne obije o glavu !?

Reklame

2 komentara

  1. emil; said on 24/12/2011 at 17:29

    Serija sva ta ravnica jagodici ce poceti da se prikazuje do godine,a gde su pare za statiste iz mosorina?

  2. emil; said on 24/12/2011 at 17:31

    Gde su pare za statiste iz mosorina?

Ostavite komentar