Nema kraja Milanovim mukama !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 14 Aug 2011

U proteklih petnaestak dana, Stankovićje „Grand“ posetio bar puta. Poslednji put, protekle nedelje, u službenu posetu Saši Popoviću, poveo je i svoju mamu. Valjda je mislio da će možda njegova mama uspeti da smekša trvdo srce Saše Popovića.

Ali, ni mamin dolazak u „Grand“ nije ništa pomerio s mrtve tačke. Saša Popović nije hteo da popusti ni malo. Kako tvrdi naš izvor, po ko zna koji put je Stankoviću ponudio da radi, da otplati sve ono što je ova kuća uložila u njega. Tek kada oduži dug, mogu da razgovaraju o raskidu ugovora. Pri svom je ostao i Stanković – hoće da raskine ugovor, pa tek onda da počne da radi!

Verovatno bi do sada jalovi pregovori bili nastavljeni i ove nedelje, da Popović sa porodicom nije otišao na odmor, u poznati italijanski turistički centar Linjano. Za razliku od njega, Stanković o odmoru može samo da sanja…

- I da hoće da popusti, Saša jednostavno ne može. Davno bi on sa Stankovićem rasčistio, jednostavno pocepavši ugovor, kao što je to učinio sa Renatom Hencom, kada mu je pukao film. Najradije bi da ga više nikad ne vidi i da tu temu skine s dnevnog reda, makar i na svoju štetu. Ali, onda bi svako od tih klinaca mislio da može da radi šta hoće. Ionako jedva izlazi na kraj sa svima njima – kaže naš izvor, moleći za anonimnost.

Reklame

Ostavite komentar