Ništa od “Farme” na Pinku

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 09 Aug 2011

Popularni rijaliti program „Farma”, neće biti emitovan od septembra na TV Pinku!

Iako i dalje vlada veliko interesovanje za učešće u šouu u kome bi se tokom 100 dana borili za vredne novčane nagrade i glavnu od 100. 000 evra, S medija nezvanično saznaje da još nisu počeli ni kastinzi, kao i da licenca za njegovo emitovanje još nije plaćena!

Mada su mediji izvestili javnost da će četvrti serijal ovog šoua sniman na seoskom imanju u Lisoviću kod Barajeva, startovati od jeseni i da je kasting za izbor VIP farmera počeo početkom jula, S media portal nezvanično saznaje da “Farma” nije ni bila u planu tokom formiranja jesenje programske TV šeme.

- Iako se još razmatra da li će se emitovati četvrti serijal “Farme”, po svemu sudeći za to su veoma slabe šanse, jer Željko Mitrović umesto rijalitijima, želi da se više bavi kvalitetnim šou programima, zabavnim emisijama i kvizovima gde će biti predstavljena i nova voditeljska pojačanja, čime bi na pravi način parirao konkurentskoj TV Prvoj – kaže za S media portal nezvaničan izvor blizak produkciji.
Naš sagovornik objašnjava da je “Farma” izuzetno skup projekat koji po sezoni košta više od milion evra, dok samo za licencu treba izdvojiti više od 100.000 evra. Iako je bila veoma gledana, rukovodećem timu “ružičaste TV” se čini da su se gledaoci već zasitili doživljaja VIP farmera…
- Licenca za sledeću sezonu još nije plaćena, mada to ništa ne znači, ako Željko bude to želeo (a poznato je da ponekad odluke donosi u poslednjem času) ekipa može da organizuje i za dve sedmice čitav serijal sa sve kastingom, ukoliko se nešto specijalno vizuelno imanje ne bude menjal… – dodaje isti izvor.
Osim nedavno započetog medijskog “rata” sa Hrvatskom (posle zaplene njegove jahte), većina će pomisliti da odustajanje od emitovanja četvrte sezone “Farme” ima veze sa novinskim napisima prema kojima je Mitrović u velikim dugovima, jer su mu od 2. avgusta računi blokirani…
Naš izvor tvrdi suprotno:
- Što se tiče blokade računa, to je normalna pojava za većinu firmi u Srbiji, a Pink toliko zarađuje da se svaka posle nekoliko dana okonča. U odnosu na period kada je Mitrović bio u bolnici, sada su sve kraći intervali blokade, što znači da se finansijska situacija popravlja. Prema nekim procenama upućenih, do kraja godine bi mogao i da izađe iz dugova. Na sajtu NBS je istaknuto da Pink od ponedeljka više nije u blokadi, a radilo se o 12 miliona dinara što je suma koju ova medijska kuća zaradi za samo jedan dan.

Znači, iako je «Farma» bila provereni adut koji bi uz nove formate ustoličio Pink na vrhu najpopularnijih komercijalnih televizija na Balkanu, čelnici «ružičaste» TV su se opredelili da im težište bude na raznim šou programima, pored dobro startovane emisije «Dobro veče Srbijo» sa voditeljkom Jelenom Bačić Alimpić, i ostalih koje vode Lea Kiš, Sanja Marinković i Ivana Baltić, biće nastavljene «Zvezde Granda», «Plesom do snova» i «Trenutak istine», «Ami G šou» će biti osvežen novom scenografijom i ostalim detaljima, a mnogo se očekuje i od nove «Dubler» gde će se birati najbolji imitator poznatih ličnosti

Reklame

Ostavite komentar