Nove peripetije oko Luisove smrti

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 12 Aug 2011

Nikola Kitanović, klavijaturista tragično nastradalog Ljubiše Stojanovića Luisa, smatra da je do nesreće došlo jer je automobil u kojem su se oni nalazili neko udario otpozadi, te otkriva da na autoputu na kojem su doživeli udes niko nije želeo da im pomogne.

Levom rukom držao sam Luisa ispod glave, a desnom umivao i sve vreme ponavljao :“Šta se desilo?“, jer je u tom trenutku jedino Luis to znao. Do odgovora nisam došao. Konstantno je govorio da teško diše i da nema vazduha, kao gramofonska ploča koja preskače sve tiše i tiše, dok se nije u potpunosti ugasio – objašnjava Nikola za “Puls“ i dodaje da niko nije hteo da im pomogne.
- Niko nije stao dok nije došla policija i zaustavila saobraćaj. Neverovatno, svi uspore, pogledaju… Prišla je samo jedna žena, medicinski radnik. Na kolenima sam je molio da mu pomogne, ali nije smela. Takvi su propisi, ne sme da dira povređenog dok ne stigne hitna pomoć. Uspeo sam da je namolim da mu opipa puls. Bio je vrlo slab. Posle nekoliko minuta, proverila je ponovo…Pulsa više nije bilo. Kad se vratila, samo me je pogledala i rekla: “Dečko, pomiri se sa istinom“.
Kad je pevač seo za volan, svi su zaspali, a Nikolu je probudio udarac u zadnji deo njihovog automobila.
- Uveren sam da je neko udario u nas i zaneo nas, a mi skrenuli i udarili u tog Mađara – tvrdi Nikola Kitanović.

Reklame

Ostavite komentar