Novi album Rade Manojlović u oktobru

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 12 Aug 2011

Rada Manojlović objaviće novi CD krajem oktobra. Rada, koja je trenutno na turneji po Crnoj Gori, intezivno radi na prikupljanju pesama koje će obradovati sve njene obožavaoce na jesen.

- Rada je na crnogorskom primorju gde ima zakazane nastupe – rekao je za Novosti online pevačicin menadžer Sale. – Koncerti tokom jula i avgusta su rasprodati, a ona je pavala u Hrvatskoj i Bosni. Čim se vrati u Beograd počinje da radi na novom albumu koji će se pojaviti krajem oktobra.

Talentovana pevačica koja je nedavno bila u žiži interesovanja zbog novog stajlinga pa ugledu na Merilin Monro, ali i zbog napisa u medijima koji se tiču pesme koju je navodno preuzela od Ivane Šašić, Manojlovićeva ne želi da otkriva ko će raditi na novim pemama.

- Zbog provokacija na Radin račun ne želimo da govorimo o novom CD-u dok sve ne bude gotovo. Ko će raditi tekstove, a ko muziku i koliko će na albumu imati pesama ne mogu da vam kažem još . U svakom slučaju bićete obavešteni – rekao nam je menadžer.

Na pitanje da nam kaže da li ima nešto novo u Radinom privatnom životu i da li je ljubav sa Milanom još uvek aktuelna Sale je rakao:

-Kod Rade je sve u najboljem redu i u privatnom životu, ali i u vezi sa Milanom.

Reklame

Ostavite komentar