Ognjen Koroman dobio sina Jakova

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 31 Aug 2011

Bivši fudbaler Crvene zvezde i prvotimac ruskog kluba Krila Sovjetov, Ognjen Koroman, postao je otac po treći put. Nakon dve ćerke koje ima iz braka sa bivšom suprugom Irenom, devojka Božana mu je pre dva dana rodila sina

Porođaj je obavljen u bolnici „Narodni front”, a mali Jakov, kako su ga nazvali, dugačak je 52 centimetra, težak 3,3 kilograma i ocenjen je čistom 10. Koroman je zbog rođenja sina doputovao iz Rusije, a u Srbiji će ostati samo pet dana.

- Ognjen je silno želeo naslednika i želja mu se ispunila. Još tokom Božanine trudnoće priželjkivao je da mu devojka rodi dečaka, ali je na kraju ipak govorio kako mu je svejedno, samo da ona i beba budu dobro. Presrećan je i jedva čeka da i njegove ćerkice Nada i Nađa vide brata – kaže naš izvor blizak fudbaleru.

Božanina trudnoća bila je medijski propraćena, posebno zato što se dogodila ubrzo nakon što se Ognjen razveo od bivše žene Irene, s kojom je bio deset godina u braku. Naime, Koroman je potpisao zahtev za sporazumni razvod braka u junu prošle godine, kada se spekulisalo da je u vezi sa pevačicom Slađanom Ivanišević.

Ubrzo su mediji počeli da pričaju o njegovoj romansi sa Božanom, koju je upoznao u Banjaluci i koja je posle nekoliko meseci zabavljanja ostala u drugom stanju.

Kako saznajemo, Ognjen je rođenje sina proslavio sa najbližim prijateljima u jednom popularnom beogradskom restoranu.

Reklame

Ostavite komentar