Olja Crnogorac: Pokušavaju da mi smeste !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 26 Aug 2011

Manekenka i voditeljka Olja Crnogorac izvela je mali privatni striptiz koji je za kratko vreme postao hit na internetu! Mnogi su pričali da je tom prilikom koristila i koakain ali ona je sve glasine demantovala.

- Snimak je nastao 2005. godine, a naredne mi je neko ukrao telefon. Fotke sa tog snimka objavljene su već 2007. godine. Video je nastao tako što smo drugarice i ja bile same u stanu, i spremala sam se da izađem. Bila sam u trenerci i slušali smo Seku Aleksić, a sve se desilo spontano. Striptiz smo snimale drugarica i ja jer treće osobe i nije bio, kaže Olja za štampano izdanje lista Scandal.

Ona je negirala da je na snimku bila pijana, a nije tačno da su se na stolu nalazile dve bele crte.

- Mogu samo da kažem da je to sve neko namerno uradio i mnogo sam besna zbog toga. Svi koji me poznaju, znaju i da sam veliki protivnik droge. Ceo snimak koji je pušten na internetu je ubrzan i zamućen, a razlog je najverovatnije taj da bi izgledalo tako kako izgleda, dok kamera prelazi do mene ka stolu vidi se nešto zamućeno. To su u stvari samo dve cigarete moje drugarice, zaključuje Olja.

Reklame

Ostavite komentar