Pa, pa Jelena: Tošić i Karleuša se sele u Španiju

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 30 Aug 2011

Tek što se folk pevačica Jelena Karleuša pohvalila medijima da joj je muž kupio kuću na Bežanijskoj kosi i da konačno neće više biti podstanarka, otkriveno je da se porodica seli u Španiju.

Razlog je angažman Duška Tošića u Sevilji, gde će igrati za klub Betis. On bi do kraja nedelje trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor sa španskim klubom, a tamošnji mediji su navodno već upoznati sa činjenicom da je Tošićeva žena pevačica koja ima i političke ambicije. Tako su neki naši tabloidi naveli da Španija jedva čeka ‘balkansku Lejdi Gagu’, odnosno svoj novi ‘zlatni par’.

‘Dok priča o Španiji i zvanično ne dobije svoju potvrdu, neću davati komentare, ali ću vam potvrditi da su španski mediji veoma upoznati sa mojim i Duškovim likom i delom. Prioritet mi je da budem Duškova podrška i ne želim da skrećem pažnju na sebe. Da se moja publika ne uplaši, ja vredno radim na novom albumu i jesen će biti u znaku mojih novih pesama, spotova i novog imidža. Vrlo verovatna je i moja angažovanost u sferi politike, tako da imam pune ruke posla’ rekla je za ‘Alo!’ Jelena Karleuša.

Reklame

Ostavite komentar