Paparaco Press-a uhvatio Marijanu i Nemeša

Fotke postavljene 05 Aug 2011


Učesnici poslednje sezone rijalitija „Veliki brat” Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević definitivno su se pomirili nakon raskida u finalnoj večeri ovog šoua, a tvrdnje medija da je ona ostavila ćerku i došla u Beograd ispostavile su se tačnim.

Paparaco Pressa „navatao” je juče par na Senjaku u jednom od najskupljih ribljih restorana „La barka” kako uživa u čarima obnovljene romanse.

Marijana i Nemeš su oko 16 časova došli na ručak, naš fotoreporter uslikao ih je kako diskretno razmenjuju nežnosti, a saznali smo da su i prethodnih dana bili gosti ovog restorana. I dok se na njihovim licima videla zaljubljenost, par ipak nije bio raspoložen da daje izjave.

Nemamo šta da komentarišemo. Uživamo u ručku, i to je to. Kod nas nema ništa novo što bismo podelili sa javnosti. I ne znam uopšte koga više ova priče interesuje – bilo je sve što nam je Nemeš rekao kada smo prišli njihovom stolu.

Marijana nas je samo pozdravila i nastavila da jede supu. Nije želela da za medije daje bilo kakvu izjavu. Pogledi gostiju upućeni ka njihovom stolu iz obližnja dva kafića nisu im smetali, a oni jedno sa drugog nisu skidali poglede.

Izvor: Press online

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar