Saga o Igoru i Slađi se nastavlja

Izvor: Red Baron
Postavljeno 04 Aug 2011

Hoću-neću, vruće-hladno, piškiću-kakiću … Otprilike ovako se može opisati veza Slađe Delibašić i Igora Matića.

Slađa Delibašić i Igor Matić

Ko se svađa, taj se voli

Početkom rijalitija “Parovi“, koji se emitovao na TV Hepi, Igor i Slađa su izgledali kao par čija veza je idilična i  bez trzavica. Međutim, već nakon nekoliko nedelja boravka u luksuznoj vili na površinu su počele da izbijaju neke njihove “tajne” koje očigledno vuku korene od ranije. Tako smo imali priliku da vidimo, i čujemo, Slađine nekontrolisane izlive ljubomore i česte prepirke ovog para.

Po završetku “Parova” veza je nastavila da funkcioniše po istom principu pa je svojevremeno Slađa Delibašić izjavila kako bi volela da se njih dvoje raziđu i na drugo mestu potraže srodne duše!? U medijima su se nizali tekstovi o Igorovim solo izlascima. Ali, ne lezi vraže. Ovog puta ljubav je izgleda pobedila. Nesuglasice su izglađene a Slađa sada ovako komentariše protekli period i odnos medija prema njihovoj vezi:

- Malo su preterali, izvukli su mi rečenice iz konteksta. Rekla sam iz zezanja da bih baš volela da Igor nađe drugu “ribu” , a oni su to iskoristili. Naravno da mi ne bi smetalo kada bismo jednog dana raskinuli i Igor našao devojku, ili ja našla drugog, pa to je normalno. Istina je da smo se posle “Parova” udaljili, ali sada je sve u redu, ponovo se sve vratilo na staro.

Za sada toliko a šta će biti za koju nedelju ostaje nam da vidimo. Raskid ili venčanje !?

Reklame

Ostavite komentar