Seksi Sandra: Gadi mi se salo Darka Lazića

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 26 Aug 2011

Darko Lazić našao se ovih dana na meti starlete Seksi Sandre, koja tvrdi da je pevač proganja i šalje joj provokativne SMS poruke. Njegov komentar da ne zna o čemu Sandra priča naterao je bivšu učesnicu rijalitija da iznese niz uvreda na račun Lazića.

‘Zaboravio je kako je na sve načine pokušavao da dođe do mene i kakve mi je poruke slao, želeći da prevari devojku sa mnom. Svakodnevno me je zvao i slao poruke tipa: “Da li sam napaljena?”. Meni se prevrtao želudac svaki put kada bih se setila njegovog sala’ rekla je Sandra i nastavila priču o devojci koja je navodno htela da ima seks sa Darkom:

‘Ta devojka je imala pokušaj seksa sa njim. Rekla mi je da mu je tu negde oko 12cm, a još više ga muči to što mu stomačina pokrije to malo jada što ima. On s loži na sado-mazo, tako pokušava da nadomesti manjak muškosti’ rekla je Sandra i dodala da je Darkov kolega iz ‘Granda’, Sloba Vasić, mnogo veći šmeker.

‘Video sam to, užas, šta više da kažem. Devojka očigledno pokušava preko mene i Slobe da napravi marketing. Izgleda da ima nekih problema, čim ovako traži svoj medijski prostor. Ne bih više stvarno to komentarisao’ rekao je Darko za ‘Blic Puls’.

Reklame

1 komentar

  1. Budalica said on 25/09/2011 at 15:17

    Pa i nama se gadi tvoja raspala pizda, pa nikom ništa :)

Ostavite komentar