Severina nosi dečaka

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 10 Aug 2011

Kako piše “Jutarnji list” pozivajući se na bliske prijatelje popularne pevačice, Seve je početkom nedelje saznala da sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem čeka sina.

Prvo pa muško

„Da je njena beba dečačić, saznala je na lekarskom pregledu sasvim slučajno, iako nije tražila da joj doktor otkrije pol bebe. Nije joj to važno, bitno joj je samo da beba bude zdrava i jedva čeka februar kada će njena i Milanova prinova doći na svet“, tvrde Severinini prijatelji. Buduća mama, prenose prijatelji, nema nikakvih posebnih trudničkih prohteva, lagane jutarnje mučnine sve su joj ređe, a zahvaljujući Milanu koji je pazi i mazi, tipične tegobe koje trudnice mogu da osete u ranom stadijumu trudnoće brzo prolaze. Isti je izvor kazao i da je Seve zaplakala kad je čula da je trudna.

„Prvo je bila u šoku, a onda je zaplakala. Potom su i Milanu potekle suze radosnice“, rekao je Severinin prijatelj za „Jutarnji list“. Dodao je i da će par u prvo vreme po preseljenju u Split, koje se očekuje u septembru, živeti u stanu koji je pjevačica pre nekoliko godina kupila na splitskom Žnjanu. Rekao je i da, premda su se u javnosti o tome pojavile informacije, par još ne razmišlja o kupovini kuće u elitnoj splitskoj četvrti Meje. “Oni već osam meseci, otkako su se upoznali na Milanovom rođendanu, žive svoj najlepši ljubavni san, a dolazak bebe kruna je njihove sreće. Zbog svega toga ne zamaraju se time hoće li nastaviti da žive u Splitu, Beogradu ili na Marsu”, kaže Severinin prijatelj.

Reklame

Ostavite komentar