Severina počela da otkazuje koncerte

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 31 Aug 2011

Severina Vučković odložila je koncert u Vršcu koji je trebalo da održi 16. septembra, u okviru 54. manifestacije „Grožđebal“.

Ovaj koncert je trebalo da bude poklon Severininog verenika Milana Popovića gradu Vršcu, mestu u kojem se rodio. Pojedini mediji prenose kako je Milan spreman da plati zamenu za Severinu, odnosno da dovede pevača ili grupu koja će ovaj koncert izneti umesto nje.

Posle fantastičnog koncerta na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju, Severina Vučković je odlučila da otkaže sledeći zakazan nastup u Srbiji, koji je trebalo da održi u Vršcu, 16. septembra, u okviru 54. manifestacije „Grožđebal“. Iako je ugovor o pomenutom nastupu već bio potpisan, a Vrščani i njihovi susedi se radovali najavljenom spektaklu, popularna hrvatska pevačica je otkazala koncert na savet lekara, kako bi izbegla neželjene komplikacije u trudnoći.

Otkako je priznala da je u blagoslovenom stanju, Seve je često bila na meti dušebrižnika, koji su hvalili njene koncerte, ali i isticali da njen prepoznatljivi energičan nastup i glasna muzika štete bebi, pa je i to bio jedan od razloga što se najpoznatija balkanska trudnica neće pojaviti na velikoj bini na Gradskom trgu. S obzirom na to da je ovaj koncert trebalo da bude poklon Severininog verenika Milana Popovića Vršcu, gradu u kom je rođen, „kralj bakra“ je, kako Novosti prenose, sada spreman da plati honorar za pevača ili grupu, koji će nastupati umesto njegove verenice.

Organizatori su već krenuli da traže drugo, isto tako atraktivno rešenje za prvo veče „Grožđebala“, dok je ugovoreno da će novosadska atrakcija, grupa „Frajle“, pevati druge večeri ove manifestacije.

Reklame

Ostavite komentar