Skandal: Gagi Đogani bankrotirao

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 29 Aug 2011

Dok njegova bivša žena Anabela Bukva troši desetine hiljada evra na letovanje i uživa u trudnoći sa novim izabranikom, biznismenom Aleksandrom Nedeljkovićem, Gagi Đogani jedva sastavlja kraj s krajem.
- Gagi je trenutno u takvoj situaciji da može da se kaže da jedva krpi kraj s krajem. Otkako je „Fanki dži“ ostao bez pevačice, on ne radi ništa, već se samo uvaljuje u dugove i jedva preživljava. Počeo je čak i da prodaje neke lične stvari. Situacija je baš teška, ali nažalost mislim da tek predstoji loš period za njega. Posla ima sve manje, a dok nađe pevačicu i počne da nastupa, trebaće mu dosta vremena. I kada zaradi novac, moraće prvo da vraća dugove. I sam Gagi se hvata za glavu i zna koliko je sati, ali ne postoji nijedan drugi posao kojim bi mogao da se bavi kako bi zaradio neku kintu – priča za „Alo!“ izvor blizak denseru i dodaje da mu je jedina uteha to što ima krov nad glavom, a ćerke razumeju njegovu situaciju, pa im mama trenutno obezbeđuje sve što je neophodno.
Kako bismo naša saznanja proverili lično kod Đoganija, pozvali smo ga i on nam je potvrdio da je njegova trenutno finansijsko stanje veoma teško.
- Jeste, takva je trenutna situacija i u krizi sam. Tako je to kad se razvedeš, a i ostao sam bez pevačice još u junu, Nemam nikakve prihode. Pozajmio sam 15.000 evra za album svestan sam da je svaki početak težak. Navikao sam ja da ima, pa nema. Dosta pevača nema posla i velika je kriza. Evo, i Anabela mi se žalila da nema posla kao što je bilo pre. Spremam za mesec dana jedan singl i nadam se da će od tada biti posla. Mislim da ću od septembra početi da zarađujem, pa će proći ova kriza u kojoj sam trenutno – rekao je Gagi za „Alo!“.

Reklame

Ostavite komentar