Skandal: Ivica Dragutinović nasrnuo na Marinu Tadić

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 25 Aug 2011

Ivica Dragutinović je u sredu ujutru na beogradskom splavu „Fristajler“, kako tvrde očevici, tukao Marinu Tadić!

Naime, na pomenutom mestu, pred kraj provoda, negde posle pet časova ujutru, kako tvrde očevici, dogodio se incident. Svedoci su bili brojni gosti, koji su bili šokirani prvo ponašanjem Tadićeve, koja je Dragutinovića gađala kockicama leda, a potom još više time što je fudbaler fizički nasrnuo na pevačicu!
- Ivica je sa svojim društvom sedeo u separeu do Marininog i celo veče je atmosfera bila baš dobra. Ništa nije upućivalo na to da će izbiti skandal i da između njih dvoje postoji neka netrpeljivost. Međutim, posle pet sati ujutru, Tadićeva je počela da gađa Ivicu Dragutinovića kockicama leda, što je njega očito žestoko iznerviralo! – priča izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da je bilo neverovatno gledati kako „pljušte šamari“.

- Ivica je iznerviran preskočio svoj separe kako bi došao do Marine i počeo je da je šamara. Nakon što ju je izlupao, vratio se svom društvu, a ona je pokupila stvari i napustila splav – završio je naš izvor.

Kako bismo dobili komentar od fudbalera, pozvali smo ga, a Dragutinović nas je ljubazno uputio na svoju PR službu.
-Ivica je neko ko je godinama naporno radio kako bi postigao to što jeste i bio na samom vrhu u sportu. On je poznat po svojim rezultatima, a ne po nekakvim problemima. Nikome ne želi da daje medijski prostor i ne želi da se uz njegovo ime provlače osobe koje to nisu zaslužile. On je od te osobe bio provociran više puta i na provokacije je odgovorio onako kako je smatrao da treba da bi zaštitio sebe i svoju privatnost – rečeno nam je u Dragutinovićevoj PR službi na pitanje kako je došlo do toga da išamara Tadićevu.
Dok je fudbaler potvrdio da se na splavu desio incident sa Marinom Tadić, ona je, da li zbog amnezije, zato što je mislila da sukob niko na splavu nije primetio, ili pak zbog toga što ju je Ivica, ali i svedoci, pomešao sa vinovnicom incidenta, demantovala da je uopšte bila u Beogradu.
Izvinjavam se, zaista ne znam o čemu pričate. Ja sam jutros doputovala iz Crne Gore, gde sam imala nastup. To je neka greška. Pozdrav – izjavila je Tadićeva. Nakon toga smo joj poslali poruku da nam je fudbaler potvrdio da je do skandala došlo, međutim, više se nije javljala.

Reklame

Ostavite komentar