Skandal: Marina Tadić uhvaćena u laži

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 28 Aug 2011

Tadićeva je nakon skandala koji se dogodio na beogradskom splavu „Fristajler“, kada ju je fudbaler Ivica Dragutinović išamarao, dala izjavu da nije bila u Beogradu i da smo je sigurno pomešali s nekim. Nažalost, izgleda da je Marina smetnula s uma da je „Prva srpskatelevizija“ snimala kako te večeri đuska u separeu, i to pored stola za kojim je bio Dragutinović.

– Izvinjavam se, zaista ne znam o čemu pričate. Ja sam jutros doputovala iz Crne Gore, gde sam imala nastup. To je neka greška. Pozdrav – napisala je pre tri dana mlada pevačica u SMS-u za list “Alo”, a onda se ponosno pojavila pred kamerama „Ekskluziva“ i pričala o tome kako se pomenute večeri ništa nije desilo i da je Ivica veliki džentlmen.

– Nisam htela da komentarišem za novine zato što i sami znate da sve što kažete može biti upotrebljeno protiv vas, tako da mislim da je kamera mnogo bolja – započela je Tadićeva razgovor sa voditeljkom i zaboravila da ju je ta ista kamera i snimila na splavu na kojem je doživela skandal.

– Ne mogu da verujem da neko može da pomisli da takav gospodin može da udari ili fizički nasrne na damu, pogotovo na damu mlađu od njega - pričala je pevačica.

Doduše, izgleda da je Marina odlučila da bude dama u celoj priči jer je Ivica Dragutinović za „Alo!“ rekao da ne želi da se takve osobe spajaju s njegovim imenom.

– Ivica nikome ne želi da daje medijski prostor i ne želi da se uz njegovo ime provlače osobe koje to nisu zaslužile. On je od te osobe bio provociran više puta i na provokacije je odgovorio onako kako je smatrao da treba da bi zaštitio sebe i svoju privatnost - rečeno je u Ivičinoj PR službi.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 29/08/2011 at 07:28

    Ko je ova kokos? Midiji su je “stvorili” mediji treba da zavrse sa njom! Ovakvih bezlicnih likova koje su umislile da su velike umetnice ima na tone! Dajte konacno da cujemo nekog ko ume da peva! Dole “kokosi”!

Ostavite komentar