Skandal: Mira Škorić izmislila udaju !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 01 Aug 2011

Miri Škorić se osladio medijski prostor koji je dobila zahvaljući traču da se udala, pa je odlučila da i sama nastavi priču o imaginarnom venčanju… jer, vredni novinari su otkrili da je celu priču zapravo izmislila!

Međutim, folkerku poznatu kako po britkom jeziku tako i po veštini pucanja iz pištolja uspeo je da “raskrinka” novinar Sveta.
- Ponosna sam na to što u javnost nije dospela nijedna slika sa mog venčanja i što sam sve uspela da sakrijem od medija, izjavila je Mira u „eksluzivnoj“ ispovesti kod Jelene Bačić-Alimpić…
Ako ništa drugo, poznata folkerka bar nije izjavila da joj je jača polovina plemićke krvi, što bi, ruku na srce, mnoge njene koleginice uradile noseći se mišlju – kad je bal, nek je maskenbal…zaključuje isti novinar….

E sad je na Škorićki da uzvrati… nadamo se, na način dostojan jedne “gospođe u godinama” kako za sebe voli da kaže…jer čini nam se da će ovim biti otvoren novi estradni rat, ali na relaciji pevačica-novinari. Na kraju krajeva, uvek može da pokaže svoj venčani list, zar ne?

Reklame

Ostavite komentar