Skandal na pomolu: Ćemo preti koleginicama

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 24 Aug 2011

U toku jučerašnjeg dana je na FB profilu pevača Amela Ćemana Ćeme, osvanuo zanimljiv status, koji nam je privukao pažnju: “Pojedine koleginice lupe glupost, a ostanu žive! Zamolio bih iste da obrate pažnju… I JA ZNAM DA PRIČAM i moje priče su zanimljivijeeee” Naravno, reakcija njegovih prijatelja je bila pitanje šta se desilo i ko je Ćemu „naljutio”. Koja to koleginica treba da se “zabrine” i da ućuti, jer, pretnja je pretnja pa makar bila i preko Fejsa u obliku statusa…

“Kad bude došlo vreme da kažem ono što znam i o kome se radi, onda ću reći. Ja zaista nemam problem da direktno kažem nešto što mislim, ali ovaj moj status je bio samo opomena, pa ako se dotična ne smiri, pročitaćete na mom statusu sve što vam je potrebno! Ime, prezime i sve ono što znam, a znam dosta!” Ipak, na naše insistiranje da li se radi o pevačici, glumici, lepoj, ružnoj… Ćemo je i dalje ostao tajanstven: “Na žalost, moram da kažem da se radi o koleginici, pevačici” pri tome naglasivši kroz smeh: “Neka joj bude čast što sam je nazvao koleginicom, a i pevačicom!”
Na pitanje o kakvom prozivanju je reč i šta se u stvari desilo, Ćemo je pomalo filozofski objasnio: “Ja zaista ne volim da se mešam ni u čiji život, mogu da pohvalim nečiju pesmu, ali da se bavim tuđim privatnim ili poslovnim životom, zaista ne želim! Mi smo svi ravnopravni, borimo se za svoje mesto, bilo muškarci ili žene. Poštujemo jedni druge koliko je to moguće!” A na našu provokaciju, da nije neka ostavljena, pa zavidna ili tako što god, Ćemo je odgovorio:

“Svašta tu ima, neki su zavidni, ljubomorni, naravno čast izuzecima. Ne mogu da izaberem prave reči da nekog ne bih uvredio, ali evo, neko najjednostavnije objašnjenje je : Ovo je kao rupa sa dosta zmija, pa morate da pazite da vas koja ne ujede, ali i da naučite da se borite sa njima!”

Eh, sada nam samo ostaje da “vrebamo” sledeći status i otkrijemo o kojoj “koleginici” je reč! Mada, možda vi znate nešto o tome, slobodno pišite niko neće znati…:)

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 25/08/2011 at 06:59

    Ko je ovaj?Stvarno je filozofski odgovarao! Pravi filozof!? Uclanite ga u Akademiju nauka!

Ostavite komentar