Skandal: Viktor Troicki i Jelena Janković u svađi

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 17 Aug 2011

Iako srpski tenis konstantno beleži uspehe, najviše zahvaljujući Novaku Đokoviću, lični odnosi među našim najboljim teniserima i teniserkama nikako nisu na najvišem nivou.            


Naime, Alo! otkriva da ni Viktor Troicki i Jelena Janković, takođe, ne govore!
Dakle, opet je Jeca u žiži, a razlog sukoba s Viktorom je, verovali ili ne, maser!

Nesporazum se dogodio prošle godine tokom priprema, kada su se Jankovićeva i Troicki zajedno našli u istom hotelu, a frku je napravila mama najbolje srpske teniserke -  Snežana.

- Viktor je bio na masaži, a u jednom trenutku je u sobu uletela Jelenina mama Snežana i počela da urla na njega i masera, tvrdeći kako on nikako ne može da bude na redu za masažu pre njene ćerke. Viktor ju je tada opsovao i zaista je bila neprijatna situacija – otkriva jedan od bliskih prijatelja Viktora Troickog.

Između Viće i Snežane su potom razmenjene veoma neprijatne reči, pominjali su se čak i krajevi iz kojih dolaze dve porodice.
- Jecina mama mu je zapretila da se ne raspravlja s njom, jer su oni sa Zvezdare i da bi mogao loše da prođe, na šta joj je Viktor odgovorio da se ne plaši nikakvih pretnji, jer je Dorćolac – dodaje izvor.

Da na relaciji Troicki-Janković nešto nije u redu, govori i podatak da Viktor nekoliko meseci kasnije, tokom turnira u Majamiju nije želeo ni da se pozdravi s Jecinom familijom.

- Jecina braća, koja poznaju odranije Viktora, želela su da se pozdrave s njim tokom turnira u Majamiju, gde žive, ali je on samo okrenuo glavu, ne želeći da ima bilo kakav kontakt s tom familijom – zaključuje isti izvor.

Reklame

Ostavite komentar