Srpske snajke svetske zvezde

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 24 Aug 2011

Epitet „srpska snajka“ već nekoliko godina rezervisan je za Adrijanu Limu, jer kada se ukuca u internet pretraživač „Gugl“ – iskoče stranice isključivo sa imenom najlepše brazilske manekenke. Ipak, zavodljiva Adrijana, koja je 2009. dobila srpsko državljanstvo, samo je jedna od mnogih lepotica koje nisu mogle da odole fatalnoj privlačnosti Srba.

Hrvatska pevačica i novopečena trudnica Severina Vučković poslednja je u nizu lepotica koja je sreću pronašla kraj Srbina, biznismena Milana Popovića. Ovaj potez Seve nacionale najviše je potresao naše zapadne komšije, a mnogi su ostali šokirani činjenicom da najpopularnija Hrvatica ima u planu i da se, posle venčanja, preseli u Beograd.

Iz lepe njihove za Srbinom su „otkačile“ splitska modna dizajnerka i manekenka Miranda Viđak, koja je već dugo godina u ljubavi sa beogradskim glumcem Stefanom Kapičićem, i pop pevačica Vesna Pisarović, koja je udata za Ozrena Pupovca, sina Milorada Pupovca, potpredsednika Samostalne demokratske srpske stranke i poslanika u hrvatskom parlamentu. Ljubavnu vezu nedavno su obnovili mlađana Hrvatica Ana Bebić „Operacija trijumf“ i kompozitor Filip Miletić, sa kojim odnedavno ponovo živi u Beogradu.

Jedan od najpopularnijih manekenskih parova u svetu, naš Saša Knežević i poljska lepotica „Viktorijin anđeo“ Anja Rubik nedavno su izgovorili sudbonosno „da“ na Majorki. Zaljubljeni golupčići privukli su veliku pažnju posle lansiranja novog parfema za brend „DKNY“, kada su se svi zainteresovali za njihovu ljubavnu priču koja je krunisana prvo veridbom pred katolički Božić, a sada i venčanjem. Krajem juna popularni par je boravio u Srbiji kako bi prisustvovao svadbi bliskog prijatelja, a tom prilikom Anja je otkrila kako je veoma uzbuđena i kako joj se u Srbiji najviše dopadaju muškarci. Osim muškaraca, manekenka je oduševljena i srpskom muzikom, pa je Saša u jednom intervjuu otkrio kako su tokom boravka u Beogradu stalno izlazili, a Anja je đuskala uz srpske hitove i čak se pela na stolove i igrala.

Reklame

Ostavite komentar