Sve je spremno za “Amstel Belgrejd foum fest”

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 30 Aug 2011

Počeloje odbrojavnje do ovogodišnjeg, trećeg po redu „Amstel Belgrejd foum festa“, koji će se održati u subotu u „Beogradskoj areni“ i trajati čitavih 12 sati.

Organizatorima su krajem prošle nedelje stigle i „rajder“ liste, a di-džej zvezde su, kako se i očekivalo, poželele da ih sačekaju domaći specijaliteti. Antoan Klamaran, Tom Novi i Kristijan Varela su kao po dogovoru, jednoglasno, tražili roštilj, a Varela je otišao i korak dalje, pa je uz meso tražio i da mu se nabavi domaća rakija.

- To što su tražili roštilj nije nikakvo čudo jer inostrane zvezde koje su barem jednom bile u Srbiji znaju šta je ovde najbolje, šta valja, pa na osnovu toga i prave liste želja. Varela nam je tražio i rakiju, što nas je slatko nasmejalo – saopštili su organizatori.

Za razliku od Varele, koji je tražio domaću prepečenicu, Novi i Klamaran će cirkati „Smirnof“ i nekoliko boca šampanjca.

Osim roštilja i rakije, zvezde su tražile sitne kolače, tropsko voće i flaširanu vodu. Ako se uporede „rajder“ liste od prethodnih godina, na kojima su se mogli naći kavijar i guščija džigerica, gosti ovogodišnjeg „Amstel Belgrejd foum festa“ su prilično skromni.

Organizatori su, takođe, najavili da će ove godine dva „penatopa“ dometa do 25 metara biće instalirana sa jedne strane, dok će na drugom kraju partera biti postavljena dva „penopada“. U centralnom delu hale biće instalirano više „penatopova“, pa će u sapunici moći da uživaju svi podjednako. Na izlazima iz sale će biti instalirani velike sušilice, što znači da će svi posetioci „Arenu“ napustiti suvi.

Reklame

Ostavite komentar