Tanja Savić ne može da dobije Australijsko državljanstvo !?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 10 Aug 2011

Tanja Savić, jedna od najpopularnijih zvezda „Granda“, verovatno nije mogla ni da sanja da će joj zbog australijskih propisa i komplikovane papirologije povratak u Srbiju biti prolongiran.

Tanja je odavno trebalo da dođe u Srbiju, ali uvek joj iskrsne neki problem. Pre meseci i kusur, pogoršalo se zdravstveno stanje njenog svekra, pa su svi bili fokusirani na njega. Sad se to koliko- toliko stabilizovalo i taman kad su ona i njen suprug Duško počeli da pakuju kofere za sebe i osmomesečnog sinčića Maksima, pojavio se problem sa dobijanjem australijskog državljanstva. Tanja je davno podnela potrebnu dokumentaciju, ali iznova i iznova tamošnje birokrate traže dodatne formulare, papire, potvrde, pa opet moraju da odlože dolazak. Tanja sada ne može da dođe jer postoji mogućnost da joj se opet zakomplikuje dobijanje njihovog državljanstva. Ko bi rekao, a tako je delovalo sve jednostavno u „zemlji kengura“ – zaključuje naš sagovornik.
Kako bismo proverili ovu informaciju, pozvali smo Tanjinu sestru Bilju, koja nam je potvrdila.

Tačno je, Tanja, Dušan i Maksim trebalo je već da dođu, ali čekaju neke papire. Nešto se odužilo. Obećali su da će Tanji ovih dana iz ambasade poslati tu potrebnu dokumentaciju. Cela naša porodica ne može da dočeka da ih vidi. Svi smo ih se uželeli, pogotovu malog sestrića Maksima, koga smo do sada, nažalost, imali prilike da vidimo samo preko skajpa – rekla nam je na kraju razgovora pevačicina sestra Bilja.

Reklame

Ostavite komentar