Top secret: Željko i Jovana odlučili da se venčaju

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 05 Aug 2011

Još jedna od veza sa burnim preokretima će se, po svemu sudeći, krunisati brakom. Setimo se samo kako su sijali od sreće prilikom veridbe, koji su to osmesi bili dok su pozirali fotografima a onda “cvrc Milojka”. Rasprši se njihova ljubav u milion komada. Okrenuše se svako na svoju stranu i pođoše odvojenim putevima života….

venčanje Željka Joksimovića i Jovane Janković

Jovana i Željko - sreći nikad kraja

E, tako je nekad bilo a šta je sada ?

Nakon što su iza sebe ostavili burno proleće, koje su obeležili veridba, raskid i na kraju pomirenje, Jovana Janković i Željko Joksimović napokon su rešili da se venčaju. I to u tajnosti!

Par je složan u nameri da svečanom činu venčanja prisustvuje samo najuži krug njihovih prijatelja i članovi porodica, ali će to i za njih biti iznenađenje.
Za venčanje će znati samo kumovi, ali oni neće biti upoznati s tim da se planira veselje, da ne bi nekome nešto zucnuli. Venčaće se u prisustvu kumova tajno, a kad stignu gosti, biće svima jasno šta se desilo, ali bez pritiska medija i spekulacija – otkriva izvor tabloida „Skandal“, dodajući da su verenici letovanje nastavili na Mikonosu.

Dakle, Jovana i Željko će se tajno uzeti, a mediji će ih juriti. Možda se ipak predomisle, pa dozvole da se njihovoj svadbi posveti dužna medijska pažnja? Pa nije ljubav bolest da se krije!

Reklame

Ostavite komentar