Trač ili istina: Razvodi se Emina Jahović

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 30 Aug 2011

Brak Emine Jahović i Mustafe Sandala je pred raspadom. Tako bar navodi turski magazin Sabah, koji je objavio da je tamošnji muzički superstar već duže u tajnoj vezi s bugarskom pevačicom Desislavom. Povod za ovakve navode dala im je upravo atraktivna plavuša, otkrivši da je odlepila za mužem koleginice iz Novog Pazara.

- Zaljubila sam se u Mustafu na prvi pogled. Uzbuđena sam što na sceni pevamo jedno pored drugog. Njegova harizma i talenat su neverovatni. Znam da je oženjen, ali predlažem njegovoj supruzi da se ne ljuti mnogo – izjavila je Desislava za Sabah, a prenosi Svet.

Turski magazin piše da su ona i Mustafa otpočeli vezu prošle godine, kad je gostovala na njegovoj turneji po Bugarskoj. Inače, Desislava je poznata po tome da uporno traži medijsku pažnju, pa sem što je često dovode u vezu s oženjenim muškarcima, ova popularna pevačica iz našeg susedstva slikala se i gola za novine.
Cela ova priča o prevari veoma je potresla Eminu, piše tabloid Svet, i dodaje, pozivajući se na njenu blisku prijateljicu, da je glasine o neverstvu supruga veoma pogađaju trudnu srpsku Penelope.
Emina: To su sve laži

Uprkos tekstu u Sabahu, Emina Jahović je za Kurir naglasila da ne sumnja u vernost svog supruga.
- Vest o navodnoj preljubi je prvo objavio najveći turski tabloid, koji je inače poznat po širenju laži. Mustafa je najveća pevačka zvezda u Turskoj, a Desislava je popularna u Bugarskoj, pa su tabloidi zloupotrebili njihova imena. Nije bilo nikakve prevare! Desislava je poznata po skandalima, pa me ne iznenađuju njene izjave. To je za nju dobar marketing, ali svako može da govori šta želi – kaže Emina.

Reklame

Ostavite komentar