Vlatka Pokos govori o elitnoj prostituciji

Izvor: Dnevnik.hr
Postavljeno 08 Aug 2011

Voditeljka, pevačica i spisateljica leto provodi radno. Najčešće je u Splitu i Trogiru, ali nekoliko dana odvojila je i za Dubrovnik u kome se uvek dobro oseća.

Iako je u pitanju bila radna poseta, jer Vlatka je bila voditelka gala koncerta u Vala beach klubu na Palasu, uspela se opustiti i napuniti baterije. Kao nekoga ko je u šoubiznisu već toliki niz godina, Vlatku Pokos jako su je uznemirili i uvredili kako su mediji olako etiketiraju bilo koga na ovoj sceni.

‘Naravno da se onda zapitate’, nastavlja voditeljka, ‘otkud im sva ta skupa garderoba’. Ali, ni skupa garderoba ni potpisi svetski poznatih dizajnera devojkama ne mogu pomoći. Cela afera aktuelizovala je pitanje treba li legalizovati prostituciju.

Da Vlatka lepo izgleda i da se neguje skupom kozmetikom jasno je svima. Ali, tajnom smatra tek to što se zdravo hrani i vežba – i to se kaže vidi! Zato je na botoksu nećemo skoro videti. Ukoliko su se neki nadali da će je i ove, kao prošle godine otići u nekoj pustoj uvali zateći bez gornjeg dela kupaćeg kostima – sledi razočaranje.

Vlatka se kaže u svojoj koži nikad nije osećala bolje. A, za to ima i razloga. Mi joj jedino možemo poželeti srodnu dušu s kojom će svoju sreću podeliti.

Reklame

Ostavite komentar