Zašto Jelena slavi rođendan bez supruga !?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 18 Aug 2011

Pompeznu žurku povodom 33 rođendana, ipak je obeležilo loše raspoloženje slavljenice Jelene Karleuše, ali samo dok je u svetlo plavoj haljini izlazila iz belog Mercedesa, a razlog je bio jedan, odsustvo njenog supruga Duška Tošića.

Naime, zbog današnje utakmice koju Crvena zvezda igra s francuskim klubom Ren, fudbaler nije mogao da bude pored Jelene, a nije imao priliku ni da sinoć prisustvuje spektakularnoj žurki koja se danima pripremala. Kako „Alo!“ saznaje, Tošić nije želeo čak ni da pita trenera Roberta Prosinečkog da li može da izađe nakratko, jer mu njegova profesionalnost to nije dozvolila.

- Duško je ozbiljan, tako da neprofesionalnost i neodgovornost nikada ne bi sebi dozvolio. U jednom trenutku je razmišljao o tome da pita Robija da izađe na desetak minuta kako bi iznenadio Jelenu, ali se predomislio jer je trenutno koncentrisan samo na utakmicu koja sledi. Ja sam siguran da bi njemu dozvolili da izađe nakratko jer to ne može da mu škodi, ali Tošić je jednostavno takav kada je fudbal u pitanju – priča za „Alo!“ izvor blizak Dušku i dodaje da je iz karantina spremio malo iznenađenje za Jelenu, a da pravo tek sledi.
- Rekao je da će je iznenaditi u ponoć, a da će tek kad prođe utakmica udovoljiti svim Jeleninim željama. Mislim da će odmah nakon završetka utakmice, nadamo se uspešnog, odvesti negde svoju suprugu kako bi malo sami uživali. Njegovo odsustvo sada joj nadoknađuju ćerke Atina i Nika, ali verujte da je i njemu krivo što nije uz suprugu – dodaje naš izvor i naglašava da je Duško svakako mislima uz pop divu.
Da joj je krivo što njen dragi nije bio prisutan na rođendanskoj proslavi, potvrdila nam je i sama slavljenica, ali je i naglasila da za njegov surovi profesionalizam ima razumevanja:

- Od Duška sam dobila ruže sa porukom: „Za ljubav mog života.“ On je nažalost bio u karantinu tako da nije prisustvovao rođendanu. Proslavićemo ga sutra, posle utakmice, kada će Zvezda, nadam se, pobediti – rekla je JK za „Alo!“.
Možda karantin i nije tako strašan. Upućeni kažu da je posle utakmice bračni život mnogo slađi…
Izvanrednu domaćicu, Jelenu Karleušu sinoć su obradovele koleginice Ilda Šaulić i Indira Radić, koje su stigle među prvima, a nešto kasnije došao je i Saša Matić, kao i Dejan Milićević. Rođendanu Dive, prisustvovala je i pevačica Kaja Ostojić, Ena Popov, manekenka Bojana Stojković, MC Stojan i Vanesa. Veliku žurku svojim prisustvom podržali su i predstavnici LGBT populacije Predrag Azdejković i Boban Stojanović, ali i Boris Milićević, predsednik Gej Strejt Alijanse.

Reklame

Ostavite komentar