Željko Mitrović oprostio Rambu za uvrede

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 20 Aug 2011

Muzičar Rambo Amadeus nije ni slutio da se nalazi na snimanju “Nemoguće misije”, emisije koja “smešta” poznatim ljudima nezgodne situacije i prati kako će se oni izvući iz njih. Provociran, Rambo je izvređao Željka Mitrovića, nazivajući ga raznim pogrdnim imenima, a vlasnik TV Pink je kontroverznu emisiju ipak emitovao!

Sve je počelo tako što je Rambo bio gost na zaječarskoj televiziji u vreme održavanja “Gitarijade”, gde je njemu i hrvatskom pevaču Dadu Topiću smeštena “Nemoguća misija”.

Pored Dada i Ramba, koji su bili žrtve skrivene kamere, u emisiji su bili rok pevač Đorđe David, voditelj emisije, kao i menadžer Saša Mirković, ali su oni bili deo “zavere” i kao takvi upoznati sa činjenicom da su pozivi gledalaca protiv hrvatskog pevača namešteni.

Hrvatski roker se odlično držao s obzirom na to da su prozivke i uvrede gledalaca upućene njemu bile podgrejane aktuelnim “ratom” između hrvatske carine i vlasnika TV “Pink”, koji je zbog otimanja njegove jahte udario sankcije Hrvatskoj, što uključuje i zabranu emitovanja hrvatskih pevača, prenosi Alo.

Zaječarci su se solidarisali sa Mitrovićem, Dado je to sve stoički podneo, ali je Rambo Amadeus, iritiran pozivima gledalaca, opleo po vlasniku “ružičaste” televizije.

Roker je tako počastio vlasnika TV “Pink” nagrubljim uvredama. I ne samo to – javno ga je optužio da je kriv što je programom svoje televizije upropastio generacije mladih u Srbiji!

Lično se neću nikad solidarisati sa televizijskom kućom čiji je vlasnik postao jedan od najbogatijih ljudi Evrope tako što je zaglupeo 20 uzastopnih generacija i pretvorio ih u kompletne idiote. U tom smislu, ja ne volim da se ikome na svetu događa nešto neprijatno i ne mogu da se solidarišem sa nekim ko nema nikakve veze sa mnom, rekao je muzičar pred kamerama, da bi, kada je mislio da su isključene, dodao i sledeću uvredu:

- Taj čovek je ološ nad ološima. Majku bi rođenu prodao za dinar, rekao je Rambo, ali mu to nije bilo dosta, već je kasnije, posle još jednog nameštenog poziva gledaoca navodno besnog na Hrvate, rekao:

- Koja je pozadina svega ovoga? Sad se sirotinja Zaječara solidariše sa ku*vom milijarderom!, grmeo je Rambo, verovatno i ne sanjajući da će njegove reči biti emitovane na televiziji, i to ni manje ni više nego na onoj koja je, navodno, zaglupela čitave generacije.

Izgleda da Željko ne haje za provokacije koje su mu upućene na sopstvenom programu, s obzirom da je emisiju pustio u etar!

Reklame

Ostavite komentar